Vilka behov har din bil?

Vi tar hand om din bil på bästa möjliga sätt, oavsett hur bilens behov ser ut. Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig.

services_icon1

Bilrekond

En bilrekond får din bil att bli som ny igen! Med välbeprövade metoder ser vi till att grundligt rengöra din bil, både utvändigt och invändigt. Att genomföra en rekonditionering med jämna mellanrum är viktigt för att bilen ska hålla sig i så bra skick som möjligt över tid.

services_icon1

Efterbehandlingar

Vi erbjuder flera typer av efterbehandlingar som säkerställer att din bil skyddas i så hög utsträckning som möjligt mot yttre påverkan. Bland våra efterbehandlingar kan du välja mellan allt från keramiskt lackskydd till polering. 

services_icon1.png

Verkstadstjänster

Strular något med din bil? Kanske hör du ett konstigt ljud, eller så är det dags för regelbunden service? Då kan du lämna in den till oss! Vi sköter allt från felsökning till reparation.

services_icon1

Konsultation

Har du frågor kring något som rör ditt fordon? Då kan vi erbjuda konsultation. Med vår långa erfarenhet kan vi räta ut alla frågetecken du kan tänkas ha. Vi kan bland annat ge dig tips om bilvård och vad som är viktigt att tänka på för att din bil ska hållas i så bra skick som möjligt.