Bilrekond invändig Södertälje

RDC Detailing Center

Varmt välkommen till oss på RDC Detailing Center, vi erbjuder rekond till alla typer av fordon!

Med oss kan du alltid förvänta dig vänliga priser, personlig service och tjänster av högsta klass. Vår branscherfarenhet sträcker sig flera decennier tillbaka i tiden vilket gör att vi vet precis vad som krävs för att leverera bra slutresultat.

Vill du boka en tid? Då kan du kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi arbetar miljövänligt

Hos oss på RDC Detailing Center ligger inte fokus bara på att erbjuda låga priser och service av hög kvalitet. För oss är det även viktigt att arbeta med miljöns bästa i åtanke. Av den anledningen har vi valt att klimatoptimera samtliga tjänster i vårt utbud. Detta innebär helt enkelt att vi ser till att använda metoder och produkter som är så miljövänliga som möjligt.

Omställningen till klimatsmarta metoder har flera fördelar. Den uppenbara anledningen är att det minskar vår klimatpåverkan vilket givetvis är viktigt i tider som dessa. Utöver detta är det även positivt för våra medarbetare och dig som kund. Vi har valt att avstå helt från farliga kemikalier eftersom de innebär en hälsorisk. Vi på RDC Detailing Center ser det som vårt ansvara att erbjuda så miljövänliga och säkra tjänster som möjligt, både för planetens bästa och för människors bästa.

Bilrekond miljövänlig Stockholm

Det är smidigt att boka en tid hos oss

Vill du lämna in bilen för rekond? Eller vill du boka in någon annan av våra tjänster? Det gör du enkelt genom att fylla i vårt formulär, eller genom att slå oss en signal på vårt telefonnummer. Vi på RDC Detailing Center är måna om att göra bokningsprocessen så smidig som det går för dig som kund. Med oss kan du alltid förvänta dig snabba svarstider och vi ser till att hitta en tid som passar ditt schema. Hör av dig redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify